КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeПочетна

За бизниси

Versatile Layout

Услуги за соочување и надминување на кризата

Развој на проекти

Stunning Colors

Планирање на спроведување, минимизирај ризици, пристап до грантови

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 222 гости и нема членови

Menu