КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeМаркетинг консалтинг / извоз

Маркетинг консалтинг

Клучните консалтинг услуги и области на експертиза во маркетинг областа се:

  • Анализа на конкуренцијата - вклучувајќи и конкурентски бенчмарк
  • Стратегии и планови за пазарно позиционирање
  • План за пазарна пенетрација - вклучувајќи План за извоз
  • Подготвување на копанијата за извоз
  • Анализа на пазарот
  • Евалуација и мерење на задоволство на клиентите

 


 

КА Групација работи доминантно со домашни компании и нивна подготовка за извоз на одредени производи / услуги на конкретен пазар, врз основа на барањата на глобален или таргетиран национален синџир на вредност.
Со цел подобро да одговориме на потребите на нашите клиенти, имаме воспоставено стратешко партнерство со Глобална маркетинг-консалтинг компанија, која ни овозможува да ги поддржи ме нашите клиенти во добивање на информации и пристап на нови пазари, со посебен фокус на пазарите од Централна и Источна Европа (вклучувајќи ја и Русија).

 


 

Од друга страна, ние работиме со компании кои се заинтересирани за влез на пазарот во Македонија, со инвестиции или операции.

Цитат(и)

"Секогаш постои подобра стратегија од онаа што ја имате; само сеуште не сте ја смислиле"
Sir Brian Pitman

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 148 гости и нема членови

Menu