КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeФинансиски консалтинг

Финансиски консалтинг

Нашите клучни области на експертиза во корпоративните финансии опфаќаат:

  • Анализа: на финансиски извештаи, финансиски индикатори за перформансите, активности/процеси врз основа на финансии
  • Извештаи за менаџмент сметководство и тренинг на менаџери
  • Финансиско моделирање - развој на уникатен модел за Вашата организација
  • Проценка на вредноста на бизнисот – Дегинирање на вредноста на Вашиот бизнис денес?
  • Изработка на Финансиска стратегија и план
  • Консултирање во процесот на преземање или спојување
  • Пристап до корпоративни финансии, кредитни лини и други финансиски инструменти, како и консултирање за подготвување и за текот на целиот процесот на продажба на капиталот на Вашата компанија, на финансиски и/или стратешки инвеститори.

Цитат(и)

"Денешниот инвеститор не профитира од вчерашниот раст"
Warren Buffett

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 136 гости и нема членови

Menu