КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeИскуство

Искуство

КА група работи со клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор, главно во регионот на Југоисточна Европа.

За клиентите од приватниот сектор, ја следиме политиката дека имињата на клиенти нема да бидат објавени, поради доверливост.

Цитат(и)

"Сите луѓе можат да ги видат користените тактики со кои победувам, но никој не може да ја види Стратегијата од која победата е развиена"
Sun Tzu

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 14 гости и нема членови

Menu