КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeКонтакт

Брз контакт

Email:
Предмет:
Порака:
Анти-спам: Колку очи има еден нормален човек?

Контакт

contactinformation-mk

 

Локација на канцеларијата

My Saved Places - Google Maps 1

Цитат(и)

"Перцепцијата е силна и погледот е слаб. Во стратегијата е важно да се гледаат далечните работи како да се близу, и да се заземе оддалечен поглед од блиските работи"
Miyamoto Musashi

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 223 гости и нема членови

Menu