КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeНовости

Новости

Придонес во развојот на претприемништвото

ЦЕЕД Македонија на 25 октомври 2016, во рамки на церемонијата по повод 9 години успешно работење, додели благодарница на менаџерот на КА Групација.

Од КА Групација сакаме да изразиме благодарност до ЦЕЕД Македонија за безрезервна поддршка во развојот на претприемачите во Македонија во изминатите години. Придвижувањето на локалната и регионалната претприемачка култура преку размена на знаења и искуства и уникатниот Бизнис клуб, направија непроценливо влијание во многу микро, мали и средни бизниси.

Ceed blagodarnica

 

Македонски извозници се обучуваат по германски стандарди (Медиумски прилог КАПИТАЛ)

Спроведената обука од КА Групација Консалтинг за Извозен менаџмент и практики на надворешна трговија беше медиумски покриена со прилог на списанието КАПИТАЛ.

Обуката се оддржа во периодот февруари и март 2016 година, под национална франшиза на Германската комора на индустрија и трговија.

КА Групација и понатаму ќе продолжи со обезбедување на обуки за извозен менаџмент. За информации за идните термини и/или пројава на интерес одете на www.kagroup.net/izvoz

За пристап до прилогот  кликнете тука

Kapital 20160311-export management

Страница 1 од 18

Подкатегории

Цитат(и)

"Денешниот инвеститор не профитира од вчерашниот раст"
Warren Buffett

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 138 гости и нема членови

Menu