КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeНовостиПоследноОбука за извозен менаџмент

Обука за извозен менаџмент

LOGO KaGroup maloweb            ahklogo

EXPORT MANAGEMENT TRAINING

Обука

Извозен менаџмент, практики за извоз

 

Шестдневна обука во два дела: 

18-20 февруари и

10-12 март 2016 година

09:00 – 17:00 ч.

 Области:

  •         Мотиви и цели на надворешно тргување
  •         Анализа на странски пазари
  •         Селекција на странски пазари: пристапи, алатки, искуства
  •         Механизми за работење и комуникација со странски пазари
  •         Управување со контакти и маркетинг канали
  •         Калкулација на цени за извоз
  •        Правни и легални аспекти на надворешната трговија, Инкотермс

 

 Сертификат од Германската комора! 

Наменета за вработени во претпријатија кои извезуваат или се заинтересирани за извоз.

Јазик на материјали и обуката: Англиски

 

 Обучувачи: 

Информативен флаер

Цена по учесник: 25.000 денари (со ДДВ)

За најбрзите апликанти, цена со попуст 13.000 денари (со ДДВ), овозможена од Проект на ГИЗ од отворениот регионален фонд.

 

Аплицирај онлајн за обуката тука

Или симни ја формата за апликација како документ тука

Контакт информации:

Телефон:+389 2 55 11 535 

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

ТЕМЕ
 Motivi i cilјevi spolјnotrgovinskog poslovanja
 Selekcija adekvatnog stranog tržišta
 Mehanizmi poslovanja i komunikacije na stranim tržištima
 Uspostavlјanje kontakata i marketing kanali
 Incoterms 2010 i ispravna kalkulacija cene
 Pravni aspekti spolјno-trgovinske razmene

Цитат(и)

"Секоја промена не е развој, како што ни секое движење не е нанапред."
Ellen Glasgow

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 160 гости и нема членови

Menu