КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeНовостиПоследноОперации и процеси - за мали и средни

Операции и процеси - за мали и средни

КА Групација беше ангажирана за модулот Операции и процеси - оперативен менаџмент, наменет за претприемачите вклучени во обраозвните програми на CEED бизнис клубот.

Првиот дел од тренингот се одржа на 9 декември 2015 година, додека вторниот дел се одржува на 16 март 2016 година. 

ceed-2015-12-operations vasko

Во првиот дел имавме чест гостин предавач да е Кларис Молад, искусен и глобално активен експерт за иновации и оперативен менаџмент.

ceed-2015-12-operations vasko2

 

 

Цитат(и)

"Неуспехот не е фатален, но неуспехот да се промениш може да биде"
John Wooden

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 204 гости и нема членови

Menu