КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeНовостиПоследноМакедонски извозници се обучуваат по германски стандарди (Медиумски прилог КАПИТАЛ)

Македонски извозници се обучуваат по германски стандарди (Медиумски прилог КАПИТАЛ)

Спроведената обука од КА Групација Консалтинг за Извозен менаџмент и практики на надворешна трговија беше медиумски покриена со прилог на списанието КАПИТАЛ.

Обуката се оддржа во периодот февруари и март 2016 година, под национална франшиза на Германската комора на индустрија и трговија.

КА Групација и понатаму ќе продолжи со обезбедување на обуки за извозен менаџмент. За информации за идните термини и/или пројава на интерес одете на www.kagroup.net/izvoz

За пристап до прилогот  кликнете тука

Kapital 20160311-export management

Цитат(и)

"Задоволен клиент е најдобрата бизнис стратегија од сите
Michael LeBoeuf

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 141 гости и нема членови

Menu