КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeНовостиПоследноПридонес во развојот на претприемништвото

Придонес во развојот на претприемништвото

ЦЕЕД Македонија на 25 октомври 2016, во рамки на церемонијата по повод 9 години успешно работење, додели благодарница на менаџерот на КА Групација.

Од КА Групација сакаме да изразиме благодарност до ЦЕЕД Македонија за безрезервна поддршка во развојот на претприемачите во Македонија во изминатите години. Придвижувањето на локалната и регионалната претприемачка култура преку размена на знаења и искуства и уникатниот Бизнис клуб, направија непроценливо влијание во многу микро, мали и средни бизниси.

Ceed blagodarnica

 

Цитат(и)

"Луѓето не се противат на промената. Тие се против тие да се променат!"
Peter Senge

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 141 гости и нема членови

Menu