КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeУслуги

Услуги на КА Групација

КА Групација нуди широк спектар на консалтинг услуги за нашите клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор во Македонија и Балканскиот регион.

Консултантските услуги на КА Групација се групирани во генералните области: Менаџмент консалтинг и проектен менаџмент и Развојни услуги

Менаџмент консалтинг

Проектен развој и менаџмент

Развојни услуги: Развој на приватен сектор, регионален и локален економски развој

 Во КА Групација Консалтинг испораките на услуги ги рангираме во три групи:

 

1. Примарна област на консултантски услуги

Партнерите и вработените во КА Групација Консалтинг ги поседуваат суштинските компетенции и знаења за конкретните услуги, главно насочени кон консултантски интервенции за приватните организации.

2. Секундарна област на на консултантски услуги

Услуги кои на клиентите им обезбедуваат значителна поддршка од партнерски организации и надворешни консултанти, каде што КА Групација Консалтинг ги менаџира консултантските интервенции.

3. Други консултантски услуги

Вклучуваат развојни услуги на КА Групација Консалтинг кои се блиски со првите две групи на услуги, но имаат посебен фокус и вклучуваат поголеми клиенти и проекти, каде КА Групација е член на конзорциум на компании.

 


 

Цитат(и)

"Денешниот инвеститор не профитира од вчерашниот раст"
Warren Buffett

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 195 гости и нема членови

Menu