КА Групација обезбедува услуги за менаџмент консалтинг и проектен менаџмент, на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор.

HomeЗа КА Групација

За нас

КА Групација (KA Group) е консалтинг претпријатие од Скопје, Република Македонија, која обезебедува услуги на клиенти од приватниот, јавниот и граѓанскиот сектор во областа на Менаџмент консалтинг и Развојни услуги.


Визијата на КА Групација е: да бидеме препознаени како една од водечките менаџмент консалтинг компании во регионот на Југоисточна Европа.


Нашата Мисија е

  •  да ги поддржиме нашите клиенти во остварување на нивните цели за деловна експанија и развој, но и зголемена ефикасност и унапредени перформанси,
  •  преку менаџмент консалтинг услуги, врвни техники и алатки за совршен учинок на клиентот,
  •  спроведени од професионални консултанти кои постојано се усовршуваат и надградуваат.

 


Нашите основни Вредности се

  •  Интрегриран и сеопфатен пристап
  •  Иновативни и креативни решенија
  •  Искуство и експертиза
  •  Супериорна испорака на услуги за задоволство на клиентите
  •  Тимови од врвни експерти за супериорни перформанси
  •  Доверливост


КА Групација е основана во Македонија во 2006 година, главно на полето на Односи со јавноста и организација на настани. Основана е како Друштво со Ограничена Одговорност Д.О.О
Ние сме фокусирани кон иднината, но доколку сакате да знаете повеќе за нашите почетоци и `историја, кликнете на КА низ времето....

 

Цитат(и)

"Неуспехот не е фатален, но неуспехот да се промениш може да биде"
John Wooden

Translation (Google)

Препорачани од "Бизнис градски водич"

bcg image1КА Групација е вклучена во Бизнис Градскиот Водич на TheTimes.co.uk и TheSundayTimes.co.uk

оди на водичот тука 

Go to top

Имаме присутни 151 гости и нема членови

Menu